آموزش دفاع از خود در پرونده های حقوقی و کیفری

آموزش دفاع از خود در پرونده های حقوقی و کیفری

کتاب تست مدنی شهبازی أَلا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
آموزش دفاع از خود در پرونده های حقوقی و کیفری

آموزش دفاع از خود در پرونده های حقوقی و کیفری

کتاب تست مدنی شهبازی أَلا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

حملات تعویض سیم‌کارت یا هک سیم‌کارت چیست؟

حملات تعویض سیم‌کارت یا هک سیم‌کارت، که به آن SIM Swapping یا SIM Hijacking هم می‌گویند، یک نوع کلاهبرداری امنیتی است که در آن فرد مهاجم سعی می‌کند با جایگزینی سیم‌کارت قربانی با سیم‌کارت تحت کنترل خود، به شماره تلفن او دسترسی پیدا کند. این کار عمدتا برای به‌دست‌آوردن پیامک‌های تایید دو‌مرحله‌ای (2FA) حساب‌های کاربری و سایر اطلاعات حساس انجام می‌شود که به مهاجم این امکان را می‌دهد تا به حساب‌های آنلاین قربانیان از قبیل حساب‌های بانکی و رمز ارزها دسترسی پیدا کند.


۳ راه برای حملات تعویض سیم‌کارت


۱. فریب کارمندان اپراتور تلفن همراه


مهاجم با برقراری تماس با پشتیبانی اپراتور و ادعای اینکه خود قربانی است، تلاش می‌کند آن‌ها را  فیشینگ به دست آمده است، برای اثبات هویت انجام می‌شود.


۲. استفاده از اطلاعات به‌دست‌آمده به شیوه‌های غیرقانونی


مهاجمان ممکن است از اطلاعات شخصی و حساس قربانیان که از طریق نقض داده‌ها، فیشینگ یا روش‌های هکینگ به دست آمده باشد، بهره بگیرند تا خود را به جای صاحب اصلی آن جا بزنند و از اپراتور بخواهند سیم‌کارت را تعویض کنند.


۳. حملات از طریق نهادهای امنیتی یا حکومتی:


یک روش دیگر که ممکن است برای روزنامه‌نگاران، وکلا، فعالان مدنی و کاربران ایرانی اتفاق بیفتد، این است که از طریق نهادهای امنیتی یا حکومتی که دسترسی‌های خاصی به شرکت‌های مخابراتی و اپراتورها دارند، انجام پذیرد.


اگر مهاجم یا هکر در تعویض سیم‌کارت موفق شود، به تمام پیام‌ها و تماس‌های ورودی مربوط به شماره تلفن قربانی دسترسی خواهد داشت، شامل کدهای تاییدی که برای تایید دو‌مرحله‌ای استفاده می‌شوند. این امر مهاجم را قادر می‌سازد که از این اطلاعات برای بازنشانی رمز عبور و دسترسی به حساب‌های آنلاین قربانیان استفاده کند.


پیامدهای حملات تعویض سیم‌کارت


پیامدهای این نوع حملات می‌تواند شامل دسترسی به حساب‌های بانکی، سرقت مالی، نقض حریم خصوصی و سرقت هویت باشد که پتانسیل آسیب‌های گسترده و ویرانگر را دارد. این حملات نه تنها آسیب‌های مالی به قربانیان وارد می‌کنند، بلکه می‌توانند زمینه‌ساز استرس، اضطراب و از‌دست‌دادن اعتماد به نفس باشند.


ادامه مطلب:

https://sina7.ir


#آموزشی 


@Mobile_Sina

https://eitaa.com/mobile_Sina

لزوم تعیین جهت صدور قرار منع تعقیب

به موجب مقررات ماده ۲۷۸ قانون آیین دادرسی کیفری مقرر شده «هرگاه به علت جرم نبودن عمل ارتکابی، قرار منع تعقیب صادر و به هر دلیل قطعی شود، نمی توان بار دیگر متهم را به همان اتهام تعقیب کرد. هرگاه به علت فقدان یا عدم کفایت دلیل، قرار منع تعقیب صادر و در دادسرا قطعی شود، نمی توان بار دیگر متهم را به همان اتهام تعقیب کرد، مگر پس از کشف دلیل جدید که در این صورت، با نظر دادستان برای یک بار قابل تعقیب است و اگر این قرار در دادگاه قطعی شود، پس از کشف دلیل جدید به درخواست دادستان می توان او را برای یک بار با اجازه دادگاه صالح برای رسیدگی به اتهام، تعقیب کرد. در صورتی که دادگاه، تعقیب مجدد را تجویز کند، بازپرس مطابق مقررات رسیدگی می کند.» فلذا بسیار مهم است که بازپرس در صدور قرار منع تعقیب، جهت آن را نیز به صراحت قید نماید چرا که اگر قرار منع تقعیب به جهت جرم نبودن عمل صادر شده  باشد اعمال مقررات ماده 278 ممکن نیست و در مقابل با صدور قرار منع تعقیب به جهت عدم کفایت ادله، قطعا این مقررات قابل اعمال است.


در کانال «میثاق عدالت» (کانال تخصصی آیین دادرسی کیفری) با ما همراه باشید.


در پیچ اینستاگرام به آد.  نیز ما را همراهی کنید.

علائم قبل از سکته مغزی که باید بدانید

علائم و نشانه‌ها می‌توانند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد؛ فردی که سکته می‌کند، ممکن است به طور ناگهانی یک و یا بیشتر از یک مورد از علائم و نشانه را داشته باشد. علائم و نشانه‌های سکته به شرح زیر هستند:

اختلال در گفتار و زبان

سرازیرشدن آب از دهان و یا اختلال در بلع

افتادگی در یک طرف صورت (برای مثال گوشه‌ای از دهان)

مشکلات بینایی در یک و یا هر دو چشم

ضعف

فلج و یا بی‌حسی در صورت، دست و پاها، به‌ ویژه در یک طرف بدن

سردرد شدید و ناگهانی

سرگیجه همراه با از دست‌دادن تعادل

از دست دادن هوشیاری

گیجی 

 


عوامل خطرزا شامل موارد زیر است:


بیماری‌های مزمن

رفتارها

تغذیه